Seriozitate, profesionalism, executarea lucrarilor de amenajari in cel mai scurt timp, preturi avantajoase, precum si garantia lucrarilor sunt principiile dupa care ne conducem afacerea, reprezentand pentru dumneavoastra reale avantaje.

Va asteptam sa deveniti clientul nostru deoarece experienta noastra in domeniile mai sus mentionate reprezinta cel mai bun rezultat.

Colectivul nostru de specialisti tine pasul cu noile tehnologii si le promoveaza în întreaga activitate. Detinem întreaga gama de echipamente necesare realizarii lucrarilor la cei mai înalti parametri.

Toate acestea sunt sustinute de Sistemul de management al calitatii conform standardelor in vigoare.

Personalul nostru cu calificare inalta poate asigura solutii complete constând in consultanta, proiectare, montare/instalare si service instalatii si echipamente pentru climatizare, ventilare, incalzire si electrice destinate constructiilor. Asigurarea calitatii este o preocupare permanenta, firma noastra având implementat sistemul de management al calitatii ISO si detine autorizatii ISCIR, RENEL, Protectia Mediului.

Compania noastra realizeaza instalatii interioare si exterioare de alimentare cu apa rece si calda pentru consum menajer.
Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate.
Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare cat si pentru indrumare in alegerea acestora.