CRISTA & CRIS, este constituita ca si persoana juridica romana cu raspundere limitata, avand capital integral privat, infiintata in Baia Mare in anul 2007. Este specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor aferente acestora.

Ne-am remarcat datorita profesionalismului cu care am abordat fiecare lucrare, indiferent de marimea acesteia. Bazandu-ne pe experienta acumulata, consideram ca suntem in masura sa executam orice tip de lucrari in domeniul constructiilor, incepand cu infrastructura si terminand cu cele mai delicate finisaje.

Societatea are implementat si mentine sistemul de management al calitatii certificat ISO 9001/2008, managementul de mediu certificat ISO14001/2004, managementul sanatatii si securitatii ocupationale certificat BS OHSAS 18001/2007, precum si marca de calitate in constructii pentru antreprenoriat si executia lucrarilor de constructii civile si industriale.

Personalul calificat, este implicat in politica firmei de asigurare a calitatii in toate domeniile de activitate pe care aceasta le desfasoara, astfel incat putem raspunde competent tuturor solicitarilor clientilor nostrii.

CRISTA & CRIS este o firma de distributie specializata in produse electrice de joasa tensiune, (elemente de automatizari, aparataj electric casnic si industrial, surse si corpuri de iluminat industrial si arhitectural, cabluri electrice ...) si accesorii auto (accesorii interior, accesorii exterior, accesorii intretinere, electrice auto, capace roti, huse auto, presuri auto, odorizante, produse de iarna, solutii intretinere, solutii pentru caroserie, stergatoare, lubrifianti ... ).

CRISTA & CRIS SRL este o firma cu capital integral privat, fondata in anul 2007, cu scopul de a oferii clientilor sai intreaga gama de echipamente si accesorii electrice necesare proiectelor desfasurate de acestia.

Activitatea comerciala a companiei, cu o distributie de inceput in zona localitatii Baia Mare, s-a dezvoltat ulterior acoperind zona de nord-vest a Romaniei (judetele Maramures, Salaj, Bistrita-Nasaud, Satu-Mare,Bihor) printr-un sistem de distributie rapid si eficient.

Interesul pentru satisfacerea nevoilor clientilor, calitatea serviciilor oferite, profesionalismul angajatilor societatii, cat si calitatile manageriale au determinat intr-o perioada scurta de timp recunoasterea societatii CRISTA & CRIS ca o firma viabila atat in judetul Maramures cat si in zonele invecinate.

Planurile de viitor ale firmei CRISTA & CRIS includ pe langa dezvoltarea continua a portofoliului existent, cresterea gradului de satisfactie al clientilor si introducerea unor produse si servicii noi. Aceste planuri vor permite companiei sa-si consolideze pozitia sa in domeniul pe piata de nord-vest a tarii si permanenta imbunatatire a rezultatelor obtinute.