fonduri logo
 

Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"
"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"

"Servicii complexe prin tehnologii moderne"
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.roConţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Parteneriat avantajos

CRISTA & CRIS este o firma de distributie specializata in produse electrice de joasa tensiune,

(elemente de automatizari, aparataj electric casnic si industrial, surse si corpuri de iluminat industrial si arhitectural, cabluri electrice ...) si accesorii auto (accesorii interior, accesorii exterior, accesorii intretinere, electrice auto, capace roti, huse auto, presuri auto, odorizante, produse de iarna, solutii intretinere, solutii pentru caroserie, stergatoare, lubrifianti ... ).

CRISTA & CRIS SRL este o firma cu capital integral privat, fondata in anul 2007, cu scopul de a oferii clientilor sai intreaga gama de echipamente si accesorii electrice si accesorii auto necesare proiectelor desfasurate de acestia.

Activitatea comerciala a companiei, cu o distributie de inceput in zona localitatii Baia Mare, s-a dezvoltat ulterior acoperind zona de nord-vest a Romaniei (judetele Maramures, Salaj, Bistrita-Nasaud, Satu-Mare) printr-un sistem de distributie rapid si eficient.