fonduri logo
 

Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"
"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"

"Servicii complexe prin tehnologii moderne"
Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.roConţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Partener in constructii

 Partener in constructii

Suntem o companie specializata in executia lucrarilor de constructii ...  

 

Suntem o companie specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor aferente acestora.

Ne-am remarcat datorita profesionalismului cu care am abordat fiecare lucrare, indiferent de marimea acesteia. Bazandu-ne pe experienta acumulata, consideram ca suntem in masura sa executam orice tip de lucrari in domeniul constructiilor, incepand cu infrastructura si terminand cu cele mai delicate finisaje.

Societatea are implementat si mentine sistemul de management al calitatii certificat ISO 9001/2008, managementul de mediu certificat ISO14001/2004, managementul sanatatii si securitatii ocupationale certificat BS OHSAS 18001/2007, precum si marca de calitate in constructii pentru antreprenoriat si executia lucrarilor de constructii civile si industriale.

Personalul calificat, este implicat in politica firmei de asigurare a calitatii in toate domeniile de activitate pe care aceasta le desfasoara, astfel incat putem raspunde competent tuturor solicitarilor clientilor nostri